De mens als karikatuur van zichzelf.

uit 2002 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Koploperbouquet

2016

Mmm, een boeketje Koplopers doet het altijd goed op tafel.

Teamspirit

2016

Teamwork Teamverband Teamspirit, oké maar wel een warrig geheel!

Overleg op hoog niveau

2014

Werk uit de serie Koplopers

Getest Glijvermogen

2012

Werk uit de serie Koplopers. Nog één keer kind durven zijn? Goed dan - maar pas op: er zijn er meer met hetzelfde idee! 

Van de andere kant bekeken

2011

Werk uit de serie Koplopers. 2-luik. Twee koploper mannen die er ondsteboven van zijn. Hoe kan dit? Jongens toe nou! De zwaartekracht is heus geen speelgoed!

Inhaken

2010

Werk uit de serie Koplopers. Inhaken kan in iedere situatie en op ieder niveau. Maar dan ook nog je balans zien te houden!

Zonder titel

2013

Klimmende figuren

Klimfonds

2011

Werk uit de serie Koplopers. Meerdere figuren op ladders vanuit alle windrichtingen. Klimmen zij zo vastberaden omhoog, omlaag of zijwaarts? En waar naar toe?Tsja, weet U het?

Een steentje bijdragen

2010

Werk uit de serie Koplopers. Een steentje bijdragen. Je hebt hetzelfde idee en doel, bent beiden op dezelfde plek, de taken zijn ogenschijnlijk verdeeld maarre ... hoe nu verder?

Even afwachten dan maar?

2010

werk uit de serie Koplopers. In sommige situaties is he 't beste om gewoon maar even af te wachten wat er gaat gebeuren. Kan geen kwaad toch? Bovendien heelt de tijd ook alle wonden.

Helping hands

2010

Helping hands. Toen hielp je mij, nu help ik jou niet om een schuld in te lossen of omdat het zo hoort niet om er beter van te worden of dat het sympathie scoort maar gewoon omdat ik van mijn medemens hou

Zitplaatsen

2010

Werk uit de serie Koplopers. ZITPLAATSEN. Tiental koploper figuren verdeeld in twee kampen. De figuren zitten in onafhankelijke positie en zijn allen uniek maar vormen tezamen toch één geheel. Voor het eerst een hoofdzakelijk gouden achtergrond toegepast.

De zege (de overwinning)

2009

De overwinning/ De zege. spelletje of pure ernst winnaar of niet wat doet het er eigenlijk toe feit is van fanatiekelingen wordt ik altijd moe   Dit werk is te zien bij galerie In de oude School te Stroe. www.indeoudeschool.nl/

Hoogstandjes

2009

Werk uit de serie Koplopers. Informatie bij galerie Thyade Rotterdam. http://www.thyade.nl/

Individuele draagkracht

2009

  Individuele draagkracht. maatje ben ik moe ben ik lui ben ik er niet maatje maatje wat ik ook doe voel mijn bui zie mijn verdriet maatje maatje maatje jij draagt mijn zwaar lichaam en telt nu voor twee wees overtuigd eens mag jij ook op mijn rug mee.

Ups and downs

2009

Ups & downs. Koplopers zijn aanhouders en altijd op de goede weg. tegenslagen deren hen niet, het is wat ik je zeg hoogtepunten dieptepunten wat zijn ze zonder elkaar? zeg nou zelf – een al te vlakke lijn kan toch niet anders dan focking saai zijn?

Back-up

2008

Back/up. Ben je er ondersteboven van? Nou - schilderij snel omdraaien dan!

Toenadering

2009

Werk uit de serie Koplopers. ontwaring verontrusting in afwachting twijfeling toenadering                                    en wellicht verrassing!   Nou alleen nog even die kloof overbruggen!  

Jaaah - hij doet 't!

2009

Hij doet het! Geloof mij het is echt geen grap het is een technische sensatie en het werkt! een ware revolutie in de wetenschap daardoor voel ik mij in m’n openheid gesterkt   met veel voorbereidend werk en intens geduld is het er nu toch eindelijk van gekomen hopelijk wordt het niet meteen doorgeluld ook ik zou erover zwijgen had ik mij voorgenomen   dus mondje dicht verder! 'Jaaah - hij doet 't'  is momenteel te zien bij Galerie Thyade, Rotterdam. http://www.thyade.nl/

De afdaling

2008

  De afdaling. hellend vlak neerwaartse beweging techniek en souplesse versus zwaartekracht maar wel meegenomen die grote voeten

Beste beentje voor

2007

Beste beentje voor. lijven ledematen genegenheid alles ineen gestrengeld houden elkaar overeind Mooi toch?

De ene voet is de andere niet

2006

Ongelooflijk maar waar de voetzool deze uiterst intieme plek toon je niet zomaar aan iedereen, ben je gek maar vergis ik mij of is dat een eksteroog waar ik naar staar?

Hangtrio

2004

Hangtrio. ongedwongen lanterfanten dat vereist geen uitleg of fantasie lekker uithangen met z’n tweeën oh kijk, nou zijn het er ineens 3

Het weerzien

2005

Fantasie-realistisch werk uit de serie Koplopers waarin twee figuren op hellend vlak elkaar weer treffen. Gaat het hier om aantrekkingskracht of juist afstoting?

Speelmaten

2004

Werk uit de reeks 'Koplopers'. Drie gitaar spelende figuren.

Kijken naar omlaag II

2004

Uit de serie 'Koplopers'.

Ban-aandacht

2002

Banaandacht. vanuit mijn mond geef ik je aan ik gun jou een hapje van mijn banaan

Achterop

2003

Karikatuur van de 'kroon op de schepping'.

Kopzorg III

2005

Kaal mannenhoofd welke op agrarische wijze bewerkt wordt.

Hangplekken voor de wat oudere jeugd II

2004

Uit de reeks 'Koplopers'. Drie figuren hangend aan koorden.